Please feel free to comment, critise or send us your additions and suggestions for future blogs; as a dealer, I also buy new material, send your offer to ads@srok.nl.

Commentaar en aanvullingen op deze blog zijn van harte welkom. Heeft u advertentie materiaal of oude tijdschriften waar u zelf niets meer mee doet, stuur dan een email naar ads@srok.nl. Voor mooi materiaal betaal ik een goede prijs. Heeft u zelf belangstelling voor oude advertenties, kijk dan eens in de on-line catalogus van SROK Ads op www.srok.nl of bij onze advertenties op Marktplaats.

woensdag 22 augustus 2012

Een (on)gezond kleurtje

Vandaag maar weer eens een voorbeeld van "what were they thinking". De reclamemakers die deze advertentie voor Philips hoogtezonnen hebben bedacht, hadden uiteraard de bedoeling aan te tonen dat je van een Philips hoogtezon een "gezonde en natuurlijke" bruine kleur krijgt, maar het resultaat is huiveringwekkend :-).

En dan te bedenken dat ze hiervan een hele serie gemaakt hebben, zonder dat het blijkbaar iemand opgevallen is dat de kinderen er met hun spierwitte haar en donkere huid erg onnatuurlijk uitzien. Het lijkt erop alsof ze van een normale tekening het negatief genomen hebben.


Philips Hoogtezon, 1963

Geen opmerkingen:

Een reactie posten