Please feel free to comment, critise or send us your additions and suggestions for future blogs; as a dealer, I also buy new material, send your offer to ads@srok.nl.

Commentaar en aanvullingen op deze blog zijn van harte welkom. Heeft u advertentie materiaal of oude tijdschriften waar u zelf niets meer mee doet, stuur dan een email naar ads@srok.nl. Voor mooi materiaal betaal ik een goede prijs. Heeft u zelf belangstelling voor oude advertenties, kijk dan eens in de on-line catalogus van SROK Ads op www.srok.nl of bij onze advertenties op Marktplaats.

woensdag 1 augustus 2012

SROK Ads opent "winkel"

De afgelopen weken zijn we bij SROK Ads enorm hard aan het werk geweest om eindelijk eens definitief orde in de chaos te scheppen en ik ben trots om te kunnen zeggen dat we het gewenste resultaat behaald hebben !

Het antiquariaat heeft nu een ontvangstruimte (ik durf het nog geen winkel te noemen), waar klanten op hun gemak kunnen bladeren in de mappen met advertenties. De eerste bezoekers zijn al geweest (voorlopig hebben we geen vaste openingstijden en is het bezoek alleen mogelijk op afspraak) en waren enthousiast.

De A3 mappen met advertenties zijn allemaal gesorteerd en uitgezocht, een enorme klus, want het zijn er inmiddels ongeveer 300, gevuld met minimaal 30.000 ads, knipsels en prenten. En we zijn halverwege de A4 mappen, dus ook die worden binnenkort volledig ontsloten voor onze klanten.

Er zijn nieuwe dozen bijbesteld en inmiddels gevuld voor de nog niet volledig uitgezochte voorraad en de beide magazijnruimtes zijn gevuld met vele honderden banden met ingebonden jaargangen kranten en tijdschriften.

Deze systematische aanpak betekent niet alleen voordeel voor onszelf (ruimte geeft rust), maar ook voor onze klanten want nu hebben we een nog beter overzicht van onze voorraad en kunnen we nog sneller dat ene item waar u al jaren naar op zoek bent vinden :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten